Autoriteti Rrugor Shqiptar u bën apel drejtuesve të mjeteve që udhëtojnë drejt vendeve të mbuluara nga dëbora  që të pajisen me goma dimërore dhe të respektojë sinjalistikën rrugore duke reduktuar shpejtësinë.

ARRSH ka ndarë foto nga situata në Qafë Mali-Fierzë ku thekson se po vijon puna për pastrimin dhe shpërndarjen e kripës për të mos lejuar bllokimin e qarkullimit të mjeteve.

“Në Qafë Mali-Fierzë puna për pastrimin dhe shpërndarjen e kripës për të mos lejuar bllokimin e qarkullimit të mjeteve ka vazhduar pa u ndalur

Drejtuesit e mjeteve të bëjnë kujdes gjatë udhëtimit, të respektojnë sinjalistikën të reduktojnë shpejtësinë, të pajisen me zinxhirë dhe goma dimërore”, njofton ARRSH. m.v/Abcnews.al

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu