Aksion i policisë së Elbasanit nga Forcat Shqiponja, Njësia Operacionale dhe policia rrugore në qytet.

Ky aksion është shtrirë në disa rrugë të qytetit të Elbasanit për persona të cilët lëvizim me sende të kundraligjshme.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu