EMRAT/ Ndryshime në Polici, emërohen drejtues të rinj në Durrës dhe Shkodër

0
76

Skënder Hita është emëruar Drejtori i Policisë së Durrësit, i cili deri tani mbante postin e Drejtorit të Policisë së Dibrës.

Ndërkohë në Dibër është emëruar Drejtor i Policisë, Dhimitraq Ziu, i cili mbante deri tani postin e zv/drejtorit për Rendin në Durrës.
vijon
/abcnews.al/