Erion Murataj uron 1 Qershorin!

0
61

Erion  Murataj “Kjo është një nga ato ditë ku të ëndërrosh është një detyrë !
Ndaj dua që të uroj cdo ëndërrimtar të vogël gëzuar 1 Qeshorin .
Ju jeni shpresa e gjyshërve , arsyeja e së tashmes dhe mishërimi i të ardhmes .
Gëzuar!”.