FOTO/ Bie borë në fshatrat e Elbasanit, Librazhdit, Gramshit dhe Prrenjasit

0
66

Reshjet e borës gjatë kësaj mesjave të gjysmës së dytë të muajit Prill kanë përfshirë edhe disa nga fshatrat malorë të bashkive Prrenjas, Gramsh, Elbasan e Librazhd.

Si rezultat i rënies së dëborës nuk janë shkaktuar problematika në qarkullimin e automjeteve dhe të banorëve, ndërsa temperaturat në këto zona kanë zbritur me shpejtësi drejt 0 gradë.Trashësia më e madhe e dëborës ka rënë në Parkun Kombëtar të Shebenikut dhe në periferi të fshatrave të Njësive Administrative Steblevë e Stravaj në Bashkinë e Librazhdit./Balkanweb