“Nuk dua të keq inerpertohet vizita ime, kam ardhur të shpreh me shumë hjidhërim nga shpirti nbgushëllimet e smia për humbjen tragjike të fëmijës, kam ardhur si prind si qytetar dhe falenderoij familjen Avdija e cila i mirëpriti nbgushëllimet e mia, përv4ec përgjegjësive dhe cfarë ka ndodhur i falënderoj dhe i mirëkuyptoj që ngjyrimet e caktuara i kanë lënë mënhanë dhe janë duke vuajtur për atë cafrë jk ndodhur”, tha Gledis Nano menjëherë pasi la familjen Avdija.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu