Shqipëria së fundmi ka pasur një bum në shumëllojshmërinë e emrave për fëmijët e sapolindur. Megjithatë emrat e vjetër dhe karakteristik për shumë zona kanë vijuar të jenë shumë të përhapur.

Në 10 qytete të vendit emri më i përhapur është Mimoza.  Më pas emri i dytë më i përhapur është “Fatime” në 7 qytete, ndjekur nga emri Kristina që në 6 qytete në Jug – Lindje të vendit është më i përhapuri.

Për sa u përket djemve dhe burrave, duke u bazuar tek tabela, emri më i përdorur në disa qytete të vendit është Arben, por nuk mungon as emri Bajram, Ndue, Vasil, Gjergji etj.

Më poshtë ju sjellim edhe hartën me emrat më të përhapur për gratë dhe vajzat sipas qyteteve.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu