Kryebashkiaku i Lezhës, Pjerin Ndreu paraqitet në SPAK

0
13

Kryebashkiaku i Lezhës, Pjerin Ndreu është paraqitur ditën e sotme në SPAK.

Nuk dihen arsyet se pse është thirrur Ndreu, por SPAK është duke hetuar në disa çështje që kanë të bëjnë me zonën e Lezhës dhe bashkinë që drejton Ndreu.