Më vjen shumë turp që unë po dal dhe ti po rri’, avokati i Tahirit zbulon bisedën e ish ministrit me të dënuarin

0
95

Avokati i Saimir Tahiri ka folur për mediat pasi gjykata vendosi lirimin nga burgu të ish ministrit.

Avokati ndër të tjera ka treguar bisedën e ish-ministrit me një të dënuar, ku tha se ky i fundit kishte shprehur keqardhje që po lirohej nga burgu, ndërkohë Tahiri ngelej ende në qeli.

Avokati: Një person me precedent të theksuar u lirua dhe duke dalë i tha zotit Tahir më vjen shumë keq dhe shumë turp që dal unë dhe ti rri në burg

Paska zënë shoqëri Tahiri në burg ?

Avokati: Normale, njeri është dhe ai