Kushi: Berisha deklaroi se nuk janë rritur pagat e mësuesve ndërkohë që në mandatin e kaluar u rritën me 30% ndërsa në mandatin tani pritet mbi 40%.

Portal i mashtrimit tha, u jep mundësinë edhe mbështetësve tuaj të nisin punë. Berisha bëri thirrje për protesta, për herë të parë për nxënësit që nuk dëgjojnë dhe flasin nuk do rrijnë më në shtëpi sapo të mbarojnë klasën e 9-të por do vazhdojnë shkollën e mesme.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu