Pas protestës efektiv i policisë kufitare sqaron drejtuesit e mjeteve lundruese.

Për pak minuta do vijnë përfaqësues të lartë të policisë kufitare në Vlorë në vendqëndrimin e porteve dhe do t’i lejojnë mjetet lundruese që janë në rregull me dokumentacionet. Gjithashtu policia sqaron pronarët e këtyre mjeteve lundruese se nuk duhet të shkelin kurrë rregullat.

“Do kini parasysh zbatimin e rregullave të lundrimit në det. Të gjithë do të kenë mjetet e nevojshme për lundrim. Në rast se do të konstatohet një shtetas mbi kapacitetin e lejuar në skafe atëherë mjeti lundrues do të bllokohet menjëherë. Do kini kujdes hyrje-daljet në korridoret, duhet të vish me normat e lejuara. Jeni dëshmitar për atë cfarë ndodhi”, tha punonjësi i policisë.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu