Disa dokumente personale të gjetura brenda pantallonave të burrit të panjohur deri më tani, trupi i të cilit u gjet nga punëtorët e varrosur në një fushë pranë rrugës provinciale Thivon-Mourikiou, mëngjesin e së hënës, mund të çojnë në zbulimin e identitetit të tij.

Dokumentet i përkasin një shtetasi shqiptar me të kaluar kriminale, por do të duhet të kryhet një ekzaminim antropologjik dhe materiali gjenetik i mbledhur nga trupi të krahasohet me atë të të huajit të regjistruar në bankën e ADN-së së Republikës së Greqisë, për të konstatuar nëse ka identifikim. Sigurimi i Thebës po kryen një hetim paraprak për rastin misterioz.

Megjithatë, fakti është se viktima, skeleti i të cilit u gjet në një distancë prej tetë metrash nga rruga, ishte viktimë e një vepre penale. Përndryshe, pse duhet ta varros dikush në një vend të izoluar, duke shpresuar se nuk do të gjendet kurrë? Ekzaminimi mjekoligjor që do të kryhet vështirë se do të zbulojë shkakun e vdekjes, pasi dekompozimi ka qenë shumë i avancuar.

Ndërkohë media të tjera raportojnë se dokumentet u gjeten në veshjet e viktimës. Sipas vradini.gr, ato i përkasin një 45-vjeçari i cili ishte arratisur nga burgu në Patra.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu