Një trend i ri ka nisur në rrjetet sociale, disa e quajnë tendencë ‘buzët e Kylie Jenner ’, ndërsa të tjerë dalin para kamerës dhe këshillojnë të rinjtë ‘Estetikë në shtëpi’.

Numri i videove të xhiruara për transmetim po rritet gjithashtu dita-ditës.

Të rinjtë ndajnë video sikur kanë bërë ‘botox’ në buzët e tyre duke krijuar një efekt vakum në buzët e tyre me materiale të tilla si shishe.

Ata gjithashtu tregojnë se si bëjnë aplikime të ngjashme estetike në videot e tyre.

Disa prej tyre shpërndajnë video në të cilat dalin para kamerës dhe shpjegojnë se si e zvogëlojnë hundën në shtëpi duke i shtrënguar me lugë.

Shembuj të tillë po shtohen dita ditës.

Sipas ekspertëve, procedura të tilla mund të lënë dëme të përhershme.

Proceset në videot e publikuara në mediat sociale mund të shkaktojnë nekrozë, domethënë vdekje të indeve.

ImageImage

 

 

© SYRI.net

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu