GREQI – Në doganën e Phthiotis , Autoriteti i Pavarur i të Ardhurave Publike do të zhvillojë ankandin e parë të makinave të konfiskuara për vitin 2022 , ku përfshihen makina pasagjerësh , kamionë, dyrrotakë për qarkullim dhe automjete në fund të jetës .

Ankandi do të zhvillohet ditën e enjte më datë 10 shkurt në orën 10:00. ne dyqanin e Doganes Stylide ku do te mbahet ankandi per shitjen e automjeteve te vendosura ne magazine dhe oborr te Doganes Stylide .

Çmimet fillestare për veturat e pasagjerëve fillojnë nga 400 euro dhe makina më e shtrenjtë në listën e ankandeve ka një çmim fillestar prej 4000 euro .

Makina e parë në listën e ankandeve është një Toyota Yaris automatike me motor benzine 1.3 litra me licencën e parë në vitin 2006 dhe çmimi fillestar është vendosur në 4000 euro . Ky model prodhon 90 kf .

Modelet përkatëse në tregun e makinave të përdorura i kalojnë 6700 euro .

Makina e dytë më e shtrenjtë në listën e ankandeve është një Fiat Grande Punto me licencë të parë në 2006 dhe një çmim fillestar prej 1000 euro.

Ky model italian fuqizohet nga një motor benzine 1.4 litra që prodhon 95 kf .

Në tregun grek të makinave të përdorura, modelet përkatëse janë në dispozicion për 4200 euro .

Nëse dikush tani dëshiron të blejë një model familjar gjerman luksoz, atëherë VW Passat me licencën e parë në 2001 dhe një çmim fillestar prej 700 euro ndoshta nuk do ta lërë indiferent. Ky model fuqizohet nga një motor benzine 1.6 litra që prodhon 105 kf .

Modelet përkatëse në tregun grek të makinave të përdorura i gjeni me çmime fillestare nga 2500 euro.

Një nga makinat që pritet të tërheqë shumë blerës të mundshëm është Fiat Punto 1.8 HGT me licencën e parë në vitin 2001 dhe një çmim fillestar prej 800 euro . Ky model fuqizohet nga një motor 1.8 litërsh benzinë që prodhon 140 kuaj fuqi .

Modelet përkatëse në tregun e makinave të përdorura i gjeni nga 2900 euro .

Nëse dikush kërkon një makinë hatchback me një çmim shumë tërheqës atëherë Renault Megane i nxjerrë në ankand nga ish-ODDY ndoshta do t’i plotësojë nevojat e tyre që në fakt ka një çmim fillestar prej 400 euro dhe licencën e parë në vitin 2001. Ky model mundësohet nga një benzinë motor me kapacitet 1.4 litra dhe 100 kuaj fuqi .

Modelet përkatëse në tregun vendas janë në dispozicion nga 1800 euro .

Një Citroen C3 me licencë të parë në vitin 2001 dhe një çmim fillestar prej 500 euro pritet gjithashtu të tërheqë shumë blerës potencialë. Ky model fuqizohet nga një motor benzine 1.4 litra që prodhon 75 kf !

Modelet përkatëse në tregun vendas janë në dispozicion nga 2300 euro.

Klikoni këtu për të lexuar njoftimin e plotë të ankandit i cili përfshin të gjitha makinat, kamionët , makinat me dy rrota dhe automjetet në fund të jetës .

Kushtet e ankandit

Individët marrin pjesë në ankande për shitjen e automjeteve në Trafik vetëm personalisht. Përjashtimisht, ata mund të marrin pjesë me përfaqësues të autorizuar nëse është bashkëshort ose i afërm gjaku deri në brezin e dytë, duke paraqitur një Deklaratë Përgjegjëse të Ligjit 1599/1986 të vërtetuar nga Autoriteti Publik.

Personat juridikë marrin pjesë në ankande nëpërmjet përfaqësuesit të tyre ligjor ose me prokurë të caktuar nga Noteri.

Ankandi zhvillohet me pjesëmarrjen e të interesuarve që kanë paguar Garancinë e Pjesëmarrjes .

Makinat me rrota që do të shiten në tabelën bashkëngjitur janë të përdorura, me dëmtime, dëmtime dhe mangësi dhe kanë nevojë për riparime para se të lëshohen.

Ekzaminimi mund  bëhet nga të interesuarit me ndihmën e një konsulenti teknik sipas zgjedhjes së tyre dhe përfshin atë që gjykohet e nevojshme, por pa përdorimin e mjeteve apo mjeteve të tjera mekanike dhe pa ndezur mjetin , për të përcaktuar masën e dëmit . në mënyrë që të formojnë ofertat e tyre në përputhje me rrethanat. Sipas kushteve të shitjes, anulimet e shitjeve nuk pranohen.

Pjesëmarrësit në ankand janë të detyruar të kenë me vete letërnjoftimin e policisë ose çdo certifikatë identiteti zyrtare në fuqi (pasaportë, leje drejtimi, leje qëndrimi etj.) dhe të deklarojnë në komision NIPT-në, zyrën e tatimeve kompetente dhe kapaciteti.

Lloji komercial i makinës si dhe viti i ndërtimit, përcaktohen nga treguesit e jashtëm të saj dhe kanë karakter tregues.

Shërbimi  nuk mban asnjë përgjegjësi për këto artikuj si dhe për defektet e fshehura.

Automjetet shiten në gjendjen në  cilën ndodhen në ditën e ankandit dhe shërbimet kompetente për menaxhimin e materialit publik nuk mbajnë asnjë përgjegjësi për ndonjë defekt të dukshëm apo të fshehur, pasi blerësi ka pasur mundësinë të ekzaminojë automjetet e ankandit vetëm para ankandit, ose me teknik të zgjedhur prej tij.

Për t’u pranuar, ofertat duhet të ndryshojnë nga çmimi fillestar dhe nga njëra-tjetra për të paktën 50 euro  që Mjetet të jenë në qarkullim .

Komiteti, në kohën e ankandit , mund të rregullojë qëllimin e ofertës në çdo fazë sipas gjykimit të tij.

Shlyerja e 80% të mbetur të çmimit të ofertimit është e detyrueshme brenda 30 ditëve kalendarike nga dita e nesërme e dhënies së rezultateve të ankandit (me një ose me këste).

Aplikimet e vonuara për zgjatjet e vendbanimeve nuk do të pranohen .

Mbledhja e mjeteve të shitura bëhet ekskluzivisht me mjete transporti të blerësve.

Kujtohet se për arsye sigurie automjetet që dorëzohen ndalohet të vihen në lëvizje brenda Depove.
/abcnews.al/ 

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu