I riu synon shndërrimin në djallin alien, ka shpenzuar 30 mijë paund, sëfundmi ka prerë dhe një gisht

0
123

Një baba i quajtur ‘njeriu më i modifikuar në botë’ falë pamjes së tij unike ka zbuluar transformimin e tij më të fundit prerja e gishtit tregues për t’i ngjasuar një djalli alien.

Marcelo ‘B-Boy’ De Souza Ribeiro është i njohur për bojërat e tij të çuditshme dhe modifikimet invazive të trupit, duke përfshirë dhëmbët metalikë të fanguar, implantet e lëkurës dhe një gjuhë të ndarë.

Me kalimin e viteve, ai ka shpenzuar rreth 29,000 £ për transformimin e tij për t’i ngjasuar një ‘djall alien’ dhe beson se 98 për qind e trupit të tij është ndryshuar.

Më parë, ai zbuloi procedurën e tij të fundit – ndarjen e dorës përgjysmë – për të cilën ai pretendon se është “e para në botë”.

Tani, në një përpjekje për të vazhduar transformimin e tij, ai së fundmi i është nënshtruar një modifikimi tjetër për të përmirësuar dorën e tij unike: duke hequr një nga gishtat tregues.

“Po bëj një modifikim të ri që nuk ekziston ende në botë”, shpjegoi Marcelo, një artist nga São Paulo, Brazil.

Unë tashmë po hulumtoja modifikimet e trupit në botë dhe nga ajo që pashë, askush nuk ka bërë ende një të tillë.

“Pasi bëra dorën time kohët e fundit, m’u duk interesante të bëja tjetrën në një format tjetër, që pres të ngjasojë me një dorë të huaj.

“E mora frymëzimin pasi pashë një imazh të dorës dhe doja ta përfundoja timin në mënyrë perfekte në mënyrë që të dukej natyrale, sikur të kisha lindur me të në këtë format.”

Marcelo, i cili ka 1500 tatuazhe, pretendon se procedura është analizuar me kujdes për dy javë para operacionit, me gishtin tregues të prerë me kujdes në kyçin e dorës.