Letra që nxjerr zbuluar Juventusin. 20 milionë “nën dorë” Ronaldos

0
55

Juventus rrezikon dhe jo pak pasi këtë herë në meq qëndron një dokument zyrtar që mund të komplikoje pozitat e klubit torinez në çështjen e plusvalencave. Sipas gazetës “Corriere della Sera”, një letër e firmosur nga ish-drejtori sportiv Fabio Paratici që në teori nuk duhet të ekzistojë, konfrmon faktin që Cristiano Ronaldo do të paguhej edhe me 20 milionë euro por jo në rrugë zyrtare.

Kjo do tyë ndodhte përpara largimit të tij te Manchester United por letra nuk mban firmën e portugezit pasi në të kundërt ai do të rrezikonte një pezullim të gjatë.

Letra që nxjerr zbuluar Juventusin. 20 milionë “nën

Gjykata e Apelit të Federatës Italiane bazuar në provat që do të çojë prokurori Giuseppe Chiné , do të rihapë zyrtarisht çështjen. Dokumenti është gjetur nga “Guardia di finanza” në zyrën e avokatit të klubit Federico Restano që teorikisht nuk duhet të ekzistojë.