Në një intervistë me “Natën me Aulonën”, aktorja Esmeralda Metka, e njohur si Cubi, u pyet në lidhje me marrëdhëniet.

“E di që nuk do të flasësh për marrëdhëniet, por unë do të flas për marrëdhëniet në përgjithësi, pa e ditur se kush është ai” i tha moderatorja Aulona Musta.

Cubit siç duket nuk i pëlqeu përemri vetor i përcaktuar dhe shtoi: “Mund të jetë dhe ‘ajo’. Jetojmë në një botë të lirë.”

Reagimi i Aulonës la të nënkuptuar se ajo nuk e priste përgjigjen e aktores, por gjeti rastin që të vinte në dukje se duhen shmangur përcaktime të tilla kur pyetet dikush.

“Të thashë, unë jam me shumë surpriza,” shtoi Cubi duke qeshur.

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu