Nga Erion Murataj!

Unë nuk njoh ndonjë gazetar me fabrika!
Për më tepër nuk njoh gazetar që ka nga 2000-3000 a mos më shumë të punësuar që nuk i kërkohet llogari.
Konçesione po dhe gazetar që se meritojnë emrin të tillë, ka.
Që gazetarët shiten e blihen edhe kjo s’ka dyshim.
Po të thotë një i zhytur, llum për ta, këtë se pranoj dot.
Dhe mos keqkuptohem, nuk i bëj mbrojtje asnjë gjunjëgjakosur i/e që përdor nofullat për partinë apo për ndonjë peshkatar me fabrika.
Por ndjej detyrë qytetare që për hir të fjalës së lirë të kujtoj se moral nga impotentët që kujtojne se fabrika i bën “Burra” mos pranoj.
Gjithashtu refuzoj të dëgjoj moral pune nga oligark peshku që e mbajnë ndonjë gjë në dorë para kamerave që tu ngeli në gojë ndonjë fjalë po ashtu e madhe.
E në këtë rast moral nga ai që blen imazh duke prostituar gazetar që i lincon se nuk i shërbejnë, keq më vjen po si shmang nga lista.
Prandaj shqiptarët duhet ti ruajnë disa gjëra si psh emrat e heronjëve.
Kështu pra llumi s’mund të bëj pis emrin “Gjergj” e ta bëj lluc.
Ka një peshk Shkodra por dhe Belshi, quhet krap e jeton në lluc.
Kushdo që është marrë me të njëlloj si ai ka shije, vjen erë dhe ështe po ashtu lluc.
Karkaleci i Vunoit apo burimi Librazhdit nuk e pastrojnë dot sepse lluca bën pis e përfundojnë duke bërë pis njeri-tjetrin./Elbasani flash

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu